Heeft u vragen? 06 53924103

Nieuwsgierig en enthousiast nam ik deel aan deze training. Het is mooi om te zien hoe Maarten oog en oor heeft voor hetgeen speelt binnen het team. Hier is dan ook ruimte voor. Je wordt jezelf bewust van je eigen houding en gedrag, maar ook het gedrag van een ander. Wat zie ik, hoe kan ik het beste reageren. Het sluit mooi aan bij de dagelijkse beroepspraktijk. Ik kwam enthousiast naar de training toe maar ging nog gemotiveerder de deur weer uit. Vol nieuwe informatie om in het werk direct mee aan de slag te gaan.

Moniek te Beest Pedagogisch Medewerker Reik

In de 8 jaar dat ik heb samengewerkt met Maarten en Esther heb ik hen leren kennen als zeer betrouwbare en betrokken professionals. Ze hebben de nieuwe medewerkers getraind in de meest recente inzichten op het gebied van deescalerend werken. Mede dankzij hun inzet is het fysiek ingrijpen door medewerkers enorm teruggedrongen. Ze hebben geholpen om de interne trainers van Reik op een hoger niveau te krijgen. Hierdoor konden we de kennis binnen de organisatie vergroten. Verder dachten zij altijd mee in hoe de trainingen goed aansloten op de behoeften van medewerkers. Professionals en vakmensen zijn Maarten en Esther.

Fabienne Smedinga Voormalig clusterhoofd Reik

Wij leveren maatwerk

Wij weten als geen ander dat iedere organisatie uniek is. Onze trainingen worden regelmatig geaccrediteerd door verschillende beroepsverenigingen, maar dat betekent niet dat ze in beton gegoten zijn. Integendeel, wij denken mee met jou zodat we in onze trainingen de vraag vanuit jouw organisatie vertalen in mogelijkheden op de werkvloer. Zo weet jij zeker dat de scholing relevant is voor het uitoefenen van je beroep en bijdraagt aan het versterken van je competenties.

Onze trainingen sluiten altijd aan bij de huidige beroepspraktijk

Met onze brede kennis en ervaring weten wij wat er speelt in de huidige beroepspraktijk. Daarnaast richten wij onze training altijd samen met jou in op basis van de behoeften die jij op dit moment hebt. Zo sluiten onze trainingen gegarandeerd aan op wat er voor jou dagelijks van belang is.

Ook al is het al een tijd geleden dat ik een training bij Maarten en Esther heb gevolgd, de inhoud is goed blijven hangen! De training bij FMT was mijn eerste training na een andere vorm van fysiek ingrijpen en het heeft indruk gemaakt. De manier waarop de training wordt gegeven: interactief, actief en ontspanning afwisselen, meedenken met situaties op de werkvloer. Het was allemaal aanwezig. Daarnaast ook tijd en gelegenheid voor grappen en humor. Erg belangrijk in ons werkveld. Tot slot was er ook altijd gelegenheid om het FMT bureau te raadplegen over lastige situaties.

Thea de Boer

Ik heb onze samenwerking ook altijd als mooi en goed ervaren. Wat jullie hebben gebracht valt niet te onderschatten. Dank daarvoor!

Stefano Caria Teamleider onderwijs JJI Elker

Bent u geïnteresseerd in onze trainingen?

Bekijk ons aanbod aan trainingen of neem contact met ons op.