Heeft u vragen? 06 53924103

Online training mogelijk
Onze trainingen voor

Zorg en welzijn

Van telefonisten tot tandartsen en jeugd- en gezinsprofessionals tot psychogeriatrische en terminale zorgverleners: wij zorgen voor cursussen die aansluiten op de beroepspraktijk van jou als professional. Samen creëren we een veilige woon- en werkomgeving.

Online training mogelijk
Onze trainingen voor

Publieke sector

Beveiligingspersoneel, buschauffeurs, medewerkers van penitentiaire inrichtingen, bibliotheekmedewerkers en schuldhulpverleners hebben misschien op het oog weinig raakvlakken, maar toch hebben ze allemaal baat bij trainingen op het gebied van weerbaarheid, assertiviteit en omgaan met agressie. Wij maken een training op maat, zodat ze aansluiten op jouw beroepspraktijk.

Online training mogelijk
Onze trainingen voor

Retail

Gelukkig gaan de meesten van ons gewoon naar de winkel voor een boodschap, maar toch heeft ook winkelpersoneel regelmatig te maken met ongewenst gedrag en zelfs criminaliteit. Een training op maat werkt altijd om zekerder en weerbaarder in de winkel te staan en criminaliteit te voorkomen.

Online training mogelijk
Onze trainingen voor

Onderwijs

Een veilige school, daar stuur je niet alleen met een gerust hart je kinderen naar toe, maar daar wil je ook werken als leerkracht of conciërge. Een veilig klimaat creëren begint met weerbare en assertieve medewerkers die weten hoe ze moeten omgaan met ongewenst gedrag en (dreigende) agressie.