Heeft u vragen? 06 53924103

Trainingen voor het onderwijs

Het onderwijs is een werkveld van persoonlijk contact. In onze trainingen staat dat dus ook centraal door veel met elkaar te oefenen. Naast de theorie maken we gebruik van verbale oefeningen en ook veel psychofysieke oefeningen. Net als jullie zijn ook wij  overgestapt op thuisonderwijs. Een aantal modules zijn daarom ook online te volgen. Corona-proof maar met dezelfde persoonlijke aandacht van onze trainers.

Leerkrachten, leerlingen en ondersteunend personeel: iedereen binnen het onderwijs heeft baat bij een veilige school. Dit geldt voor alle leeftijden. Daarom bieden wij trainingen om weerbaarheid te verhogen en om te gaan met ongewenst gedrag of (dreigende) agressie. Dit doen we voor alle doelgroepen: binnen het basis- en voorgezet onderwijs, maar ook het mbo en het hbo. Leerkrachten staan namelijk vaak onder druk. Van leerlingen, maar ook ouders, de schoolleiding en de schoolinspectie. Deze druk kan geen kwaad, zolang het binnen de grenzen valt. Jóúw grenzen én die van de organisatie welteverstaan. Deze grenzen liggen voor iedereen ergens anders. Afhankelijk van wat bij jou past, welke uitdagingen je hebt en natuurlijk de beroepspraktijk. Daarom zorgen wij altijd voor een training op maat die past bij jouw situatie.

Benieuwd wat dit voor jou of jouw organisatie inhoudt? Neem contact met ons op. Onze enthousiaste trainers vertellen er graag over

Wij leveren maatwerk,
meebewegend en -denkend binnen uw organisatie.

Al onze trainingen sluiten altijd aan bij de huidige beroepspraktijk.

Wij leveren een op elkaar aansluitend totaalpakket van trainingen.

Onderwijs

Basistraining

Grip op de situatie begint bij kennis over jezelf. Waar liggen jouw grenzen en hoe maak ik dit duidelijk. Vanuit hier leer je door theorie en praktijk af te wisselen om te gaan met verbale en fysieke uitingen op jouw onderwijsinstelling.

Onderwijs

Herhalingstraining

Het kan zomaar zijn dat je de vaardigheden uit de training een half jaar of jaar niet gebruikt. Juist daarom is het goed om de training te herhalen. Zo blijft je scherp en kunt je adequaat reageren juist als het wél nodig is. Ook is het mogelijk om de onderwerpen uit de basistraining verder uit te diepen of moeilijke casuïstiek te oefenen. Zo zorg je niet alleen voor herhaling, maar ook verbreding van kennis en vaardigheden.

Onderwijs

Train de trainer

Een school is soms een grote organisatie met regelmatig nieuwe medewerkers of met veel last van ongewenst gedrag of (dreigende) agressie op de werkvloer. Door iemand van jouw team op te leiden tot trainer, zijn de kennis en vaardigheden om medewerkers bij te staan en op te leiden altijd dichtbij. Hierbij blijft de trainer ook in contact met ons, zodat we altijd samen de actuele problematiek kunnen bespreken.

Trainingen van hoge kwaliteit en op maat gemaakt

Onze trainingen worden regelmatig geaccrediteerd door verschillende beroepsverenigingen. Die erkenning is belangrijk voor ons, maar ook voor jou. Zo weet jij zeker dat de scholing relevant is voor het uitoefenen van je beroep en bijdraagt aan het versterken van je competenties.

Bent u geïnteresseerd in onze trainingen?

Bekijk ons aanbod aan trainingen of neem contact met ons op.