Heeft u vragen? 06 53924103

Trainingen voor zorg en welzijn

Een dynamisch werkveld, nooit hetzelfde. Dat geldt ook voor onze trainingen waarbij we theorie en het oefenen met praktijksituaties afwisselen. Wij bieden ook een deel van onze trainingen online aan. Dat betekent: zonder groepen, corona-proof, maar van hetzelfde hoge niveau

Een patiënt die jou uit het niets knijpt, slaat of schopt, een bewoner die een medebewoner verbaal te lijf gaat of familieleden van patiënten of bewoners die op een onaangename wijze verhaal komen halen. Zomaar een paar voorbeelden van verbaal of fysiek geweld op de werkvloer: iedereen maakt het mee, iedereen gaat er anders mee om. Er is geen goed of fout, maar wel een manier die bij jou past. Je moet jezelf staande kunnen houden in moeilijke situaties. Daar helpen wij bij. Met trainingen toegespitst op jouw vragen, jouw uitdagingen, kortom: jouw beroepspraktijk. Of je nu werkt in tandheelkunde, kraamzorg, ziekenhuis, ouderenzorg, gezinshulpverlening of jeugdzorg: wij zorgen voor trainingen op maat.

Benieuwd wat dit voor jou of jouw organisatie inhoudt? Neem contact met ons op. Onze enthousiaste trainers vertellen er graag over.

Wij leveren maatwerk,
meebewegend en -denkend binnen uw organisatie.

Al onze trainingen sluiten altijd aan bij de huidige beroepspraktijk.

Wij leveren een op elkaar aansluitend totaalpakket van trainingen.

Zorg en welzijn

Basistraining

De absolute basis omgaan met ongewenst en (dreigend) agressief gedrag in de zorg. Praktijk en theorie afgewisseld. Toegespitst op jouw beroepspraktijk.

Zorg en welzijn

Herhalingstraining

Om te voorkomen dat kennis verwatert, bijvoorbeeld in een rustigere periode, adviseren we de opgedane basiskennis regelmatig op te frissen. Zo blijf je goed voorbereid.

Zorg en welzijn

Train de trainer

Voor sommige organisaties is het prettiger om de trainer in huis te hebben. Daarom leiden wij ook trainers op die op de eigen werkvloer weerbaarheids- en agressietrainingen geven.

Trainingen van hoge kwaliteit en op maat gemaakt

Onze trainingen worden regelmatig geaccrediteerd door verschillende beroepsverenigingen. Die erkenning is belangrijk voor ons, maar ook voor jou. Zo weet jij zeker dat de scholing relevant is voor het uitoefenen van je beroep en bijdraagt aan het versterken van je competenties.

Nieuwsgierig en enthousiast nam ik deel aan deze training. Het is mooi om te zien hoe Maarten oog en oor heeft voor hetgeen speelt binnen het team. Hier is dan ook ruimte voor. Je wordt jezelf bewust van je eigen houding en gedrag, maar ook het gedrag van een ander. Wat zie ik, hoe kan ik het beste reageren. Het sluit mooi aan bij de dagelijkse beroepspraktijk. Ik kwam enthousiast naar de training toe maar ging nog gemotiveerder de deur weer uit. Vol nieuwe informatie om in het werk direct mee aan de slag te gaan.

Moniek te Beest Pedagogisch Medewerker Reik

In de 8 jaar dat ik heb samengewerkt met Maarten en Esther heb ik hen leren kennen als zeer betrouwbare en betrokken professionals. Ze hebben de nieuwe medewerkers getraind in de meest recente inzichten op het gebied van deescalerend werken. Mede dankzij hun inzet is het fysiek ingrijpen door medewerkers enorm teruggedrongen. Ze hebben geholpen om de interne trainers van Reik op een hoger niveau te krijgen. Hierdoor konden we de kennis binnen de organisatie vergroten. Verder dachten zij altijd mee in hoe de trainingen goed aansloten op de behoeften van medewerkers. Professionals en vakmensen zijn Maarten en Esther.

Fabienne Smedinga Voormalig clusterhoofd Reik

Bent u geïnteresseerd in onze trainingen?

Bekijk ons aanbod aan trainingen of neem contact met ons op.