Heeft u vragen? 06 53924103

Weerbaarder en bewust van je vaardigheden

Wij zien dat organisaties vaak niet (volledig) gericht zijn op fysieke en mentale uitdagingen wat betreft protocollen, procedures en calamiteiten-opvang-teams. Daarom geloven wij dat het ontzettend belangrijk is om hierop getraind te worden. Het doel? Meer zelfvertrouwen, plezier en positieve energie uit je werk halen. Om hiervoor te zorgen maken we onze cursisten fysiek en mentaal weerbaarder en bewust van hun kunnen. Branche-specifiek en direct toepasbaar. Op deze manier wordt de dreiging die je werk meebrengt geen struikelblok, maar kunnen organisaties en medewerkers de focus leggen op waar ze goed in zijn.

Hoe werken we?

Elke beroepsgroep, sterker nog; elke organisatie kent zijn eigen actuele uitdagingen. Op basis hiervan maken we samen met jou een training en zoeken we de best passende trainer uit. Wat het vervolg is ligt aan jou. We kennen de markt, stellen procedures en protocollen op, doen psychofysieke oefeningen, geven basis- en herhalingstrainingen of leiden iemand binnen jouw organisatie op als interne trainer. Veel mogelijkheden in een unieke manier van trainen, maar allemaal met hetzelfde doel: zorgen dat jij fysiek en mentaal sterk staat. Hoe we jou kunnen helpen?

Neem contact met ons op, onze trainers vertellen er graag over!

Wij leveren maatwerk,
meebewegend en -denkend binnen uw organisatie.

Al onze trainingen sluiten altijd aan bij de huidige beroepspraktijk.

Wij leveren een op elkaar aansluitend totaalpakket van trainingen.

Maak kennis met FMT

Dit zijn wij, of eigenlijk is dit het topje van de spreekwoordelijke ijsberg. Dit zijn de vaste mensen achter FMT en achter ons staat een groter netwerk van trainers. Voor elke training, branche of beroepspraktijk kiezen we de trainer die daar het beste bij past.

Esther Oostlander

Oprichter, mentaal- & fysieke trainer

Maarten Velstra

Oprichter, project coördinator, mentaal- & fysieke trainer

Jan Dekens

Mentaal- & fysieke trainer

Trainingen van hoge kwaliteit en op maat gemaakt

Onze trainingen worden regelmatig geaccrediteerd door verschillende beroepsverenigingen. Die erkenning is belangrijk voor ons, maar ook voor jou. Zo weet jij zeker dat de scholing relevant is voor het uitoefenen van je beroep en bijdraagt aan het versterken van je competenties.

Bent u geïnteresseerd in onze trainingen?

Bekijk ons aanbod aan trainingen of neem contact met ons op.